Honor X7b artık gün saymaya başladı

Birkaç saat önce Honor X9B’nin lansmanının ardından, Honor X7B adlı yeni bir Honor akıllı telefonu Singapur’un IMDA sertifikasyon sitesinde ortaya çıktı. Bu model, bu yıl başlarında bazı giriş seviyesi özelliklerle tanıtılan Honor X7A’nın halefi gibi görünüyor.

Bu gelişmeler, Honor’un üçüncü çeyrekte Çin’in katlanabilir telefon pazarında oldukça başarılı olduğunu ve bu alanda Huawei ile yakın bir rekabet içerisinde olduğunu gösteriyor. Listede belirtilen model kodu olan CLX-X2, Bluetooth ve WLAN bağlantı özelliklerini destekliyor. Ancak bu sertifikasyonun dışında, cihazla ilgili fazla detay bulunmuyor.

Honor X7b artık gün saymaya başladı

Honor X7B’nin adına bakarak, yakın zamanda bazı sertifikasyon sitelerinde görülen Honor X9B ile birlikte tanıtılması beklenebilir. Yeni telefon, daha önce bu yıl tanıtılan ve büyük bir 5330 mAh bataryaya ve 22.5W hızlı şarj desteğine sahip olan Honor X7A’nın yerini alacak. Bu telefonun 42 saat süren bir pil ömrü var. 8,3mm kalınlığında olan bu model, 720 x 1600 piksel çözünürlüğünde 6,75 inç LCD ekranla geliyor. Arka tarafında 50MP ana sensör, 5MP geniş açılı kamera, 2MP makro sensör ve 2MP derinlik sensörü olmak üzere dört kamera bulunuyor. Özçekimler için de 8MP ön kamera yer alıyor.

Honor X7B, 4/6 GB RAM seçenekleriyle birlikte MediaTek Helio G37 yonga setine sahip. Ayrıca Bluetooth 5.1, GPS, USB Tip-C 2.0 ve çift bantlı Wi-Fi desteği de bulunmaktadır. Elbette, bu modelin öncülünden daha üstün özelliklerle geleceğini tahmin ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x